Fastighetsskötsel

Bromma, Järfälla, Vaxholm

Fastighetsskötsel skräddarsydd för er förening!

Vi är en lokal fastighetsskötare och ett VVS företag i samma. Det gör att vi kan hjälpa er förening med allt kring er fastighet. Det gäller såväl smått som stort. Det gäller allt från avloppsresning till vattenskador Tex, får alla boende i er förening tillgång till våra VVS tekniker till samma rabatterade pris som er förening har.

Våra grundavtal är baserade på den servicenivå ni önskar som grund. Sedan anpassar vi varje nivå utifrån era önskemål. Som exempel brukar vi ha rondering 2-4 gånger i månaden beroende på storleken på er förening men även åldern på fastigheten. Självklart ingår jour-avtal för akuta händelser. Utöver det kan vi hjälpa er med projektledning, installationer, upphandlingar m.m.

I samtliga avtal får ni ett fast timpris för övriga arbeten eller tilläggs beställningar. Det gör att ni hela tiden får ta del av det lägre timpriset samt.

Varför ska ni välja oss?

Ett nummer och en egen kontaktperson. Kompetens över hela spektrat, dvs vi kan hjälpa er med allt som er förening kan behöva. Styrelsearbete kan vara överväldigande ibland och då finns vi för att hjälpa till även med den biten. Tex info och kontakt med boende om vattenavstängningar i samband med arbeten osv.

Tydliga avtal med en låg månadskostnad och aktiv kommunikation samt redovisning på alla eventuella tilläggsarbeten.

Trevlig personal vi har endast egen personal eller under entrepenörer som vi har starka samarbeten med och som vi vet gör ett bra jobb.

En leverantör för alla era behov! Vi kan ta hand om hela er fastighet om ni önskar. Dvs allt från

fastighetsskötsel till renovering och trädgård. Ni får en person som är er kontakt för hela er fastighet och alla era projekt.