Ett VVS – Er trygga partner inom VVS och fastighetsskötsel i Vaxholm och Järfälla/Solna med en närvaro som sträcker sig över hela norrort.

Vi är inte bara stolta över att vara den största fastighetsskötaren i Vaxholm, utan vi expanderar även vår närvaro i Järfälla och dess omgivningar. Med över ett decennium av erfarenhet och ett dedikerat team på 11 kunniga proffs är vi redo att ta hand om alla dina VVS-behov.

Våra tjänster spänner över en bred skala, från att åtgärda en enkel läckande blandare till att hjälpa dig välja och installera den bästa värmepumpen eller bergvärmen för ditt hem. Om du funderar på att göra om ditt badrum står vi också till din tjänst med vår expertis. Vi erbjuder fasta priser för mindre jobb, så du kan känna dig trygg med att vårt arbete är prisvärt och utfört av erfarna proffs.

För att säkerställa att vi alltid är din bästa lösning i Stockholm, jämför vi regelbundet våra priser och erbjudanden med konkurrenterna. Vår ambition är att vara snabba och effektiva när du behöver oss som mest. Vanligtvis kan vi vara på plats samma vecka som du beställer våra tjänster, vilket innebär att du slipper vänta i månader på en enkel installation.

Vi har valt att samla de fyra mest pålitliga produkterna från våra bästa leverantörer, och dessa produkter kommer med garantier både på installationen och produkten. Så när du väljer oss, gör du inte bara ett smart val för din fastighet utan också ett tryggt sådant. Låt Ett VVS vara din partner i alla dina VVS- och fastighetsbehov. Kontakta oss idag och låt oss göra livet enklare för dig!

Marika Hjelm

VD

Daniel Olsson

Fastighetsskötare

Håkan Holmberg

VVS-montör

Joel Törnquist

VVS-montör

Morgan West

VVS-montör

Anton Viderud

VVS-montör