Rörmokare / VVS

Bromma, Järfälla, Kungsängen, Solna, Spånga, Vaxholm, Åkersberga

Din Pålitliga Partner för VVS och Rörarbeten!

Söker du efter kunniga rörmokare i Stockholm? Ett VVS är företaget du kan lita på när det handlar om VVS-tjänster och rörarbeten. Med flera års erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss extremt mycket kunskap och kompetens för att tillgodose alla våra kunders behov, oavsett hur komplexa de än kan vara.

Varje hem och fastighet har sitt unika VVS-system, och vi förstår vikten av korrekt installation och underhåll för att säkra driften. Våra certifierade rörmokare tar hand om allt från enkla reparationer till stora installationer och underhållsarbete, och vi är stolta över vårt rykte som branschexperter i Bromma och omkringliggande områden som Järfälla, Kungsängen, Solna, Spånga, Vaxholm och Åkersberga.

Vårt Mål: Att förstå våra kunders behov står i centrum för vårt arbete. Vi sätter en ära i att leverera tjänster som inte bara uppfyller, utan överträffar kundförväntningarna. Vårt mål är att se till att ditt VVS-system fungerar felfritt, så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt för dig.

Ett VVS erbjuder en bred uppsättning tjänster, inklusive:

– Rörinstallationer och renoveringar
– Avloppsrensning och underhåll
Varmvattenberedare – installation och reparation
– Läckagesökning och åtgärd
Service och reparation av värmepumpar
Byte av WC

Expertis som gör skillnad

Vårt team av rörmokare består av handplockade proffs som förstår varje aspekt av VVS-arbetet. Dedikation för hantverket och ständig fortbildning håller oss i framkanten, vilket betyder att vi kan hantera de senaste teknologier och metoderna inom branschen. Vi tar oss an projekt i Bromma med samma noggrannhet som vi gör i Åkersberga, med en kvalitet som är konsekvent och tillförlitlig.

Långsiktiga lösningar och miljöhänsyn

Miljön är viktig för oss, och vi strävar alltid efter att erbjuda lösningar som inte bara är effektiva utan även miljövänliga. Genom att använda energieffektiva produkter och metoder, kan vi hjälpa dig att minska både din miljöpåverkan och dina kostnader.

Anlitande av Ett VVS innebär att du får tillgång till experter som tänker långsiktigt. Vi är inte bara här för att fixa problemet för stunden, utan också för att ge dig råd och lösningar som varar. Vår strävan är att ditt VVS-system ska hålla högsta möjliga standard över tid.

Närhet och lokalt engagemang

Vi är mycket stolta över vår lokalkännedom och strävan att erbjuda tjänster som passar just din unika situation. Genom att arbeta i nära samarbete med lokala leverantörer, kan vi säkerställa att vi snabbt får tag på de rätt materialen som krävs för att vi ska kunna genomföra vårt arbete effektivt och med högsta kvalitet.

Om du bor i Bromma, Järfälla, Kungsängen, Solna, Spånga, Vaxholm eller Åkersberga och är i behov av professionella VVS-tjänster, tveka inte att kontakta oss på Ett VVS. Vi ser fram emot att hjälpa er med era VVS-behov och att försäkra oss om att allt flyter på som det ska i ert hem eller på er arbetsplats.

Tillsammans ser vi till att ditt VVS-system är tillförlitligt, energieffektivt och framförallt – anpassat efter just dina behov. Varmt välkommen att dela med oss av din nästa VVS-utmaning. Låt oss hos Ett VVS bli er partner för rörarbeten och VVS-lösningar, idag och för framtiden.

Exempel priser

Felsökning

1,492 kr ink moms efter ROT-avdrag.

Då ingår framkörning samt 30 min undersökning. I många fall kan vi på den tiden avhjälpa enklare fel. Annars får ni en kostnadsuppskattning på fortsatta åtgärder för att avhjälpa problemet.

Avloppsresning

1,595 kr ink moms efter ROT-avdrag.

Då ingår framkörning samt resning av stopp i avlopp. Skulle spolbil krävas tillkommer en extra kostnad för det.