Varmvattenberedare

Bromma, Järfälla, Kungsängen, Solna, Spånga, Stockholm, Vaxholm, Åkersberga

Vad kostar det att installera en varmvattenberedare?

I det flesta fall behövs både en VVS-tekniker och en elektriker för att installera en varmvattenberedare. Därför är det vanligast med fasta priser vid installation av en varmvattenberedare. Då ingår beredaren, arbetstid, material, återvinning av den gamla varmvattenberedaren. Dvs alla delar av installationen utom eventuella snickeriarbeten ingår i det priset.

Vilken varmvattenberedare är bästa märket?

Vi har valt att arbeta med de kvalitetsmärken som Nibe och VLM. Där Nibes compact samt eminet är de vanligaste modellerna.

Hur stor varmvattenberedare behövs?

Det beror på hur många ni är i hushållet. För de flesta familjer med 2 vuxna och 2 barn/ungommar. Brukar den större modellen med 300 liter vara rätt val. För sommarstugan kan samma familj ofta klara sig på 50-100 liter. Dvs det är helt styrt av hur ni använder ert varmvatten på en daglig basis.

Hur länge räcker 100, 200 och 300 liter varmvatten?

Att duscha är det som drar mest varmvatten. Så det första ni bör tänka på inför köpet av en varmvattenberedare är hur ofta och länge familjen duschar.

En pålitlig varmvattenberedare för ditt hem

Varmvattenberedaren är hjärtat i ditt hem när det kommer till din dagliga komfort. På Ett VVS förstår vi vikten av att ha en pålitlig och effektiv varmvattenberedare. Med vår expertis och erfarenhet är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa varmvattenberedare för att säkerställa att du aldrig behöver oroa dig för brist på varmt vatten.

Oavsett om det är en kompakt modell för små hushåll eller en större enhet för familjer, hjälper vi dig att välja den rätta storleken och modellen för dina behov. Med våra partnerskap med kvalitetsmärken som Nibe och VLM kan du vara säker på att du får en pålitlig lösning.

Få det varma vattnet du förtjänar och njut av bekvämligheten i ett väl fungerande varmvattensystem med Ett VVS. Vi är här för att göra din vardag mer bekväm och problemfri.